Ανακοινώσεις

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί συνεργάτες,

Το Δ.Σ. της ΠΙΕΔΚΑΡ λαμβάνοντας υπ όψη τη μεγάλη επιτυχία του Πανελλήνιου Συνεδρίου της αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 12 & 13 Ιανουαρίου του 2018 στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ διημερίδα με αντικείμενο τη πρόληψη των Καρδιακών Παθήσεων. Η θεματολογία της διημερίδας αφορά σχεδόν όλο το φάσμα της καρδιολογίας. Το πρόγραμμα που καταρτίστηκε θα συμβάλλει στην ενημέρωση ειδικευόμενων καρδιολόγων, ειδικών καρδιολόγων, παθολόγων και γενικών ιατρών. Ευελπιστούμε στη συνδρομή σας μιας και είναι γνωστό ότι είσαστε αρωγοί τέτοιων προσπαθειών.

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΔΚΑΡ

και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ.

Π.Ι.Ε.Δ.Κ.Α.P

Διημερίδα «Πρόληψη σε καρδιακές παθήσεις»

12&13 Ιανουαρίου 2018 – ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ-ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

* Υπέρταση

* Βαλβιδοπάθειες

* Μυοκαρδιοπάθειες

* Αιφνίδιος θάνατος

* Σακχαρώδης Διαβήτης και καρδιά

* Αξονική τομογραφία καρδιάς

* Δυσλιπιδαιμίες

* Στεφανιαία Νόσος

* Κολπική Μαρμαρυγή

—————————————————————————————–

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 09/06/2017

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΕΔΚΑΡ 2017-2020

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΑΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΚΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΡΑΣΣΟΣ

ΜΕΛΗ:

ΜΑΚΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΝΤΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Αθήνα, 08/05/2017

——————————————————————————-

ΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 12ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ (Π.Ι.Ε.Δ.ΚΑΡ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στα πλαίσια της ημερίδας με τα συμπεράσματα του 12ου Συνεδρίου Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων προσκαλούνται τα μέλη της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Διευθυντών Καρδιολογίας (Π.Ι.Ε.Δ.ΚΑΡ.) σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 02/06/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ποταμιάνου 6, 11528 Ιλίσια). Η Συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Π.Ι.Ε.Δ.ΚΑΡ. σύμφωνα με τα άρθρα 7, 8 και 9 του καταστατικού της Εταιρείας, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας www.piedkar.grΤαμειακώς εντάξει θεωρούνται όλα τα μέλη, που θα έχουν συμμετοχή, αφού σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος έχει οριστεί στο συμβολικό ποσό του 1€.

Σύμφωνα με το καταστατικό υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στον Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας είτε εγγράφως, είτε με φαξ (2132088683), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (info.piedkar@gmail.com) μέχρι και την Τετάρτη 24/05/2014 και ώρα 15.00.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης

  1. Έγκριση Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού.

  2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

  3. Αρχαιρεσίες.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση με τα ίδια θέματα θα πραγματοποιηθεί την 9η Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή στον ίδιο χώρο και ώρα 15.00 – 18.00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΚΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ

Αθήνα, 19/04/2017

————————————————————–

12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα 28 Απριλίου-1 Μαΐου 2017, ELITE HOTEL

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 12ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της ΠΙΕΔΚΑΡ (Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας) που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα (ELITE HOTEL) στο διάστημα 28 Απριλίου-1 Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναδειχτούν ποικίλα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους συμμετέχοντας σε μια επιστημονική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών.

Το συνέδριο, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκατοντάδων Καρδιολόγων και άλλων ιατρών που ασχολούνται με την καρδιαγγειακή ιατρική.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων θα παρουσιασθούν πολλά ενδιαφέροντα Περιστατικά από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Αρρυθμιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας, που αποτελούν αναμφισβήτητα χρήσιμη και επίκαιρη γνώση για κάθε Καρδιολόγο.

Επιπροσθέτως, θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο το καλύτερο ενδιαφέρον περιστατικό από κάθε θεματική ενότητα. Επίσης θα δοθεί μια υποτροφία σε νέο καρδιολόγο για ετήσια μετεκπαίδευση σε αναγνωρισμένου κύρους καρδιολογικό κέντρο του εξωτερικού καθώς και μια υποτροφία εσωτερικού σε νέο καρδιολόγο, σε μια συνολική προσπάθεια της ΠΙΕΔΚΑΡ και του Διοικητικού της Συμβουλίου για έμπρακτη υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση των Καρδιολόγων της χώρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΠΙΕΔΚΑΡ και η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας -σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας- θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για τους επαγγελματίες υγείας και τους πολίτες (28/4/2017, ώρες 17.00-21.00μ.μ., ξενοδοχείο ELITE), προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «πώς να σώσουν μια ζωή».

Τέλος ο Πρόεδρος της ΠΙΕΔΚΑΡ και Συντονιστής Διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΓΝΑ,

κ. Ιωάννης Καλλικάζαρος, θα πραγματοποιήσει ομιλία για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα «Παράγοντες Καρδιαγγειακού Κινδύνου».

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2016

———————————————————-

11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Καλαμπάκα 11-14 Μαρτίου 2016

Ξενοδοχείο DivaniMeteoraHotel

Ξεκινάει σε λίγες ημέρες το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της ΠΙΕΔΚΑΡ (Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας) που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα (DivaniMeteora Hotel) στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016.

Το συνέδριο, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, αποτελεί πυρήνα σημαντικής επιστημονικής γνώσης και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκατοντάδων Καρδιολόγων και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναδειχτούν ποικίλα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους συμμετέχοντας σε ένα συνέδριο υψηλών προδιαγραφών.

Εκείνο που καθιστά το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι οι πολλές παρουσιάσεις Ενδιαφερόντων Περιστατικών από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Αρρυθμιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας, που αποτελούν αναμφισβήτητα χρήσιμη και επίκαιρη γνώση για κάθε Καρδιολόγο.

Επιπροσθέτως, θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο το καλύτερο ενδιαφέρον περιστατικό από κάθε θεματική ενότητα. Επίσης θα δοθεί μια υποτροφία σε νέο καρδιολόγο έως 40 ετών για ετήσια μετεκπαίδευση σε αναγνωρισμένου κύρους καρδιολογικό κέντρο του εξωτερικού καθώς και μια υποτροφία εσωτερικού σε νέο καρδιολόγο, σε μια συνολική προσπάθεια της ΠΙΕΔΚΑΡ και του Διοικητικού της Συμβουλίου για έμπρακτη υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση των Καρδιολόγων της χώρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΠΙΕΔΚΑΡ και η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας -σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας- θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για τους πολίτες της περιοχής (11/3/2016, ώρες 17.00-21.00μ.μ., Αίθουσα Νίτσα Λιάπη-1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας), προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «πώς να σώσουν μια ζωή».


Αξιότιμοι κύριοι, Αγαπητά μέλη της ΠΙΕΔΚΑΡ,
Στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΠΙΕΔΚΑΡ (13 Ιουνίου 2014, 18.00-21.00 Αμφιθέατρο Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας) έχουν υποβάλει υποψηφιότητα οι κάτωθι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΓΡΑΣΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΚΑΖΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΝΤΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΠΙΕΔΚΑΡ
Δημήτριος Μπάμπαλης